Black Friday kookplaat deals 2023

Op zoek naar een kookplaat aanbieding op Black Friday? Bekijk hier alle deals van 2023.

Bekijk nu alle kookplaat aanbiedingen bij Bol.com.

Met Black Friday bespaar je veel geld op de aanschaf van een nieuwe inductieplaat. Vind de beste Black Friday inductie kookplaat aanbiedingen van 2023 op deze pagina!

We bekijken de oude en nieuwe prijzen en vergelijken deze met elkaar. Ook vergelijken we deze bij andere webshops, om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt.

Alvast veel plezier met jouw nieuwe inductie kookplaat!

Black Friday inductie kookplaat 2021

Inductie kookplaat Black Friday aanbiedingen 2023

Er zijn al een hoop inductie kookplaat aanbiedingen met Black Friday 2023! De beste inductie kookplaat deal van de afgelopen jaren was de AEG IKB64301XB. Bekijk hieronder alle Early Black Friday 2023 aanbiedingen onder elkaar.


Inductie kookplaat Black Friday aanbiedingen 2023

Hieronder bekijk je verschillende merken inductiekookplaten. Het is niet zeker dat alle onderstaande merken met Black Friday in de aanbieding komen. Zo kun je wel een goed onderscheid maken tussen de verschillende merken en specificaties. Zo weet je zodra de aanbiedingen online komen precies welke inductieplaat bij je past!


AEG

Het merk AEG gaat al een lange tijd mee. Met dit merk weet je zeker dat je een kwalitatief goede inductieplaat koopt. Je krijgt veel functies en opties als boostfuncties en veel kookzones.

Hiernaast bekijk je de top 3 beste Black Friday aanbiedingen van AEG kookplaten.

aeg inductie kookplaat
  1. AEG HK604200CB
  2. AEG IAE64411FB

ETNA

Met een ETNA inductie kookplaat kun je koken als een ware pro – zonder dat het al te veel geld kost. Want met een ETNA kookplaat heb je nog geld over voor de rest van jouw keuken, zonder dat je veel moet inleveren op functies of design.

Bekijk hiernaast de 4 ETNA Black Friday aanbiedingen van 2020.

etna
  1. ETNA KIF577ZT
  2. ETNA KIV164RVS
  3. ETNA KIV264RVS
  4. ETNA KI1160ZT

NOVY

NOVY is een goed merk. Met NOVY heb je een professioneel ogende kookplaat in jouw keuken. Deze zien er superieur uit. Handige functies als een braadsensor en aankookautomaat maken het koken een stuk gemakkelijker.

Benieuwd of er NOVY inductie kookplaat aanbiedingen komen met Black Friday? Hou deze pagina goed in de gaten.

NOVY
  1. Novy Comfort 1755
  2. Novy Power 1763

Siemens

De Siemens inductie kookplaten zijn bekend om de vele functionaliteiten. Ze doen niet onder van AEG, maar hebben een andere soort kookplaat. Bekijk hierboven via de link de top 10 beste Siemens inductieplaten.

Zodra het bekend is of Siemens een Black Friday aanbieding heeft vind je dat terug op deze pagina. Tot nu toe zijn er nog geen deals terug te vinden.

siemens

ATAG

Met een ATAG inductie kookplaat kun je echt alle kanten op. Er zijn veel verschillende soorten en formaten. Zo koop je van dit merk ook simpel een inductie kookplaat van 90 cm.

Helaas zijn er nog geen ATAG inductiekookplaten met Black Friday in de aanbieding.

ATAG logo

Waarom met een Black Friday inductie kookplaat kopen?

Het kopen van een inductie kookplaat op Black Friday is slim. Zo weet je zeker dat je goedkoop uit bent. En een inductieplaat moeten we in 2050 allemaal hebben. Dus wacht niet langer en kies deze Black Friday nog voor een energiezuinige inductiekookplaat.

Er zijn verschillende merken waaruit je kunt kiezen. Zo wordt het kiezen van een juiste voor jou niet makkelijker. Hierboven vind je een kleine voorproef van de verschillende merken. Klik op één van de merken om meer te weten te komen over dat merk.

Of bekijk de top 10 beste inductie kookplaten van 2020.

Wanneer is er korting?

De Black Friday korting op inductieplaten begint vaak al op 20 november. Dit duurt dan tot 27 november, wat echt Black Friday is.

Op deze pagina vind je vanaf 20 november 09.00 uur de beste inductie kookplaat aanbiedingen van Black Friday 2020. Bookmark deze pagina en lees alles over het kortingsfestijn!


Alles over Black Friday

Op Black Friday – de dag voor thanksgiving in Amerika – kopen veel mensen cadeaus voor vrienden en familie. Dit is een echte Amerikaanse traditie die is overgewaaid naar de rest van de wereld.

De maandag na Black Friday is Cyber Monday. Dit is een dag met nog meer aanbiedingen, maar dan vooral via het internet. In deze corona tijd is het vooral een Cyber-week, want de lokale winkels proberen de drukte weg te houden.

Wanneer is het?

Het verschilt per webwinkel wanneer Black Friday is. Bijvoorbeeld bij Coolblue beginnen de deals al vanaf 20 november, hetzelfde geld voor Bol.com. Sommige webwinkels doen enkel Black Friday deals op 27 november – de echte dag zelf.

Wil je weten wanneer je de deals voor kookplaten vind? Hou deze pagina dan goed in de gaten. We updaten ‘m snel, zodat je altijd de beste deals kunt vinden.

Bekijk ook de Black Friday deals voor een nieuw racestuur of laptop.


Veelgestelde vragen

Zijn er inductiekookplaten in de aanbieding?

Er komen sowieso inductie kookplaat aanbiedingen. Nu is de vraag nog welke. Wil je weten wat er al wel bekend is? Bekijk dan deze pagina voor de meest actuele informatie over de deals omtrent kookplaten.

Welke Black Friday inductie kookplaat is het beste?

Dat is nog even afwachten. Er zijn veel verschillende merken voor verschillende situaties. Bekijk op deze pagina de verschillende merken onder elkaar, zodat je alvast kunt kiezen welke bij je past.

Wanneer is Black Friday?

Dit jaar valt de kortingsdag op 27 november. Sommige webwinkels beginnen echter al op 20 november, of zelfs eerder.