Black Friday inductie kookplaat deals 2021

Op zoek naar een Black Friday inductie kookplaat aanbieding? Bekijk hier alle deals van 2021 én 2020. Bekijk nu al alle inductie kookplaat deals van dit jaar – onder elkaar!

Bekijk nu alle kookplaat aanbiedingen bij Bol.com.

Met Black Friday bespaar je veel geld op de aanschaf van een nieuwe inductieplaat. Vind de beste Black Friday inductie kookplaat aanbiedingen van 2021 op deze pagina!

We bekijken de oude en nieuwe prijzen en vergelijken deze met elkaar. Ook vergelijken we deze bij andere webshops, om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt.

Alvast veel plezier met jouw nieuwe inductie kookplaat!

Black Friday inductie kookplaat 2021

Inductie kookplaat Black Friday aanbiedingen 2021

Er zijn al een hoop inductie kookplaat aanbiedingen met Black Friday 2021! De beste inductie kookplaat deal is de AEG IKB64411FB met 80 euro (-16.70%) korting. Bekijk hieronder alle Black Friday 2021 aanbiedingen onder elkaar.


Inductie kookplaat Black Friday aanbiedingen 2020

 1. AEG HK604200CB
 2. ETNA KIF577ZT
 3. ETNA KIV164RVS
 4. AEG IAE64411FB
 5. Novy Comfort 1755
 6. Novy Power 1763
 7. ETNA KIV264RVS
 8. ETNA KI1160ZT

Wij mochten een kijkje nemen achter de schermen bij verschillende webwinkels. Hierdoor hebben we een goed beeld van welke aanbiedingen er komen gaan.

Weet jij al welke het gaat worden? Wacht nog héél even, want wie weet komt jouw inductie kookplaat wel in de aanbieding op Black Friday.

Hieronder bekijk je verschillende merken inductiekookplaten. Het is niet zeker dat alle onderstaande merken met Black Friday in de aanbieding komen. Zo kun je wel een goed onderscheid maken tussen de verschillende merken en specificaties. Zo weet je zodra de aanbiedingen online komen precies welke inductieplaat bij je past!


AEG

Het merk AEG gaat al een lange tijd mee. Met dit merk weet je zeker dat je een kwalitatief goede inductieplaat koopt. Je krijgt veel functies en opties als boostfuncties en veel kookzones.

Hiernaast bekijk je de top 3 beste Black Friday aanbiedingen van AEG kookplaten.

aeg inductie kookplaat
 1. AEG HK604200CB
 2. AEG IAE64411FB

1. AEG IKE84441FB

AEG IKE84441FB

Deze AEG IKE84441FB is met Black Friday in de aanbieding van 799 voor 299! De inbouwmaat van de nis is 56 cm.

Met 4 kookzones kun je snel eten opwarmen. Ook zit er een boostfunctie op voor alle kookzones.

Door de aankookautomaat weet je zeker dat je nooit te warm kookt. Want zodra de temperatuur is bereikt, schakelt de AEG kookplaat zichzelf terug.

2. AEG IAE64411FB

Black Friday AEG IAE64411FB

Deze 59 cm brede inductie kookplaat bouw je in jouw keuken in. Hiermee kun je gemakkelijk lekker koken. Door de Hob2Hood functie kan deze kookplaat communiceren met jouw afzuigkap.

Ook zit er een aankookautomaat op dit apparaat. Met 6 reviews een 9,1 uit 10 gemiddeld. Nu van 1299,- voor 589,-!

ETNA

Met een ETNA inductie kookplaat kun je koken als een ware pro – zonder dat het al te veel geld kost. Want met een ETNA kookplaat heb je nog geld over voor de rest van jouw keuken, zonder dat je veel moet inleveren op functies of design.

Bekijk hiernaast de 4 ETNA Black Friday aanbiedingen van 2020.

etna
 1. ETNA KIF577ZT
 2. ETNA KIV164RVS
 3. ETNA KIV264RVS
 4. ETNA KI1160ZT

1. ETNA KIF577ZT

Black Friday ETNA KIF577ZT

Met een nisbreedte van 75 cm heb je 4 kookzones waarvan je 2 kunt combineren tot één grote kookzone. Ook zit er een boostfunctie op. Zo weet je zeker dat je snel de pan met water aan de kook brengt.

Uit 77 reviews scoort deze inductiekookplaat een 9,0 uit 10. Dat zijn enorm veel positieve reviews. Op dit moment in de aanbieding van 599,- voor 399!

2. ETNA KIV164RVS

Vrijstaande inductieplaat

Met vrijstaande inductie kookplaat heb je een mooie Black Friday aanbieding. Nu van 269,- voor 199. Bespaar eenvoudig op een vrijstaande inudctieplaat!

Nog geen reviews, maar dit is een goed verkocht product – enkel een nieuw model. Bekijk deze deal nu bij MediaMarkt!

3. ETNA KIV264RVS

Vrijstaande inductie kookplaat ETNA KIV264RVS

Vergelijkbaar met bovenstaande inductieplaat heeft deze een net wat andere bediening. Toch is deze net wat goedkoper. Nu van 349,- voor 249!

Uit 13 reviews scoort dit product een 9,2 uit 10. Niet slecht! Bekijk ‘m direct via de onderstaande link.

NOVY

NOVY is een goed merk. Met NOVY heb je een professioneel ogende kookplaat in jouw keuken. Deze zien er superieur uit. Handige functies als een braadsensor en aankookautomaat maken het koken een stuk gemakkelijker.

Benieuwd of er NOVY inductie kookplaat aanbiedingen komen met Black Friday? Hou deze pagina goed in de gaten.

NOVY
 1. Novy Comfort 1755
 2. Novy Power 1763

Siemens

De Siemens inductie kookplaten zijn bekend om de vele functionaliteiten. Ze doen niet onder van AEG, maar hebben een andere soort kookplaat. Bekijk hierboven via de link de top 10 beste Siemens inductieplaten.

Zodra het bekend is of Siemens een Black Friday aanbieding heeft vind je dat terug op deze pagina. Tot nu toe zijn er nog geen deals terug te vinden.

siemens

ATAG

Met een ATAG inductie kookplaat kun je echt alle kanten op. Er zijn veel verschillende soorten en formaten. Zo koop je van dit merk ook simpel een inductie kookplaat van 90 cm.

Helaas zijn er nog geen ATAG inductiekookplaten met Black Friday in de aanbieding.

ATAG logo

Waarom met een Black Friday inductie kookplaat kopen?

Het kopen van een inductie kookplaat op Black Friday is slim. Zo weet je zeker dat je goedkoop uit bent. En een inductieplaat moeten we in 2050 allemaal hebben. Dus wacht niet langer en kies deze Black Friday nog voor een energiezuinige inductiekookplaat.

Er zijn verschillende merken waaruit je kunt kiezen. Zo wordt het kiezen van een juiste voor jou niet makkelijker. Hierboven vind je een kleine voorproef van de verschillende merken. Klik op één van de merken om meer te weten te komen over dat merk.

Of bekijk de top 10 beste inductie kookplaten van 2020.

Wanneer is er korting?

De Black Friday korting op inductieplaten begint vaak al op 20 november. Dit duurt dan tot 27 november, wat echt Black Friday is.

Op deze pagina vind je vanaf 20 november 09.00 uur de beste inductie kookplaat aanbiedingen van Black Friday 2020. Bookmark deze pagina en lees alles over het kortingsfestijn!


Alles over Black Friday

Op Black Friday – de dag voor thanksgiving in Amerika – kopen veel mensen cadeaus voor vrienden en familie. Dit is een echte Amerikaanse traditie die is overgewaaid naar de rest van de wereld.

De maandag na Black Friday is Cyber Monday. Dit is een dag met nog meer aanbiedingen, maar dan vooral via het internet. In deze corona tijd is het vooral een Cyber-week, want de lokale winkels proberen de drukte weg te houden.

Wanneer is het?

Het verschilt per webwinkel wanneer Black Friday is. Bijvoorbeeld bij Coolblue beginnen de deals al vanaf 20 november, hetzelfde geld voor Bol.com. Sommige webwinkels doen enkel Black Friday deals op 27 november – de echte dag zelf.

Wil je weten wanneer je de deals voor kookplaten vind? Hou deze pagina dan goed in de gaten. We updaten ‘m snel, zodat je altijd de beste deals kunt vinden.

Bekijk ook de Black Friday deals voor een nieuw racestuur of laptop.


Veelgestelde vragen

Zijn er inductiekookplaten in de aanbieding?

Er komen sowieso inductie kookplaat aanbiedingen. Nu is de vraag nog welke. Wil je weten wat er al wel bekend is? Bekijk dan deze pagina voor de meest actuele informatie over de deals omtrent kookplaten.

Welke Black Friday inductie kookplaat is het beste?

Dat is nog even afwachten. Er zijn veel verschillende merken voor verschillende situaties. Bekijk op deze pagina de verschillende merken onder elkaar, zodat je alvast kunt kiezen welke bij je past.

Wanneer is Black Friday?

Dit jaar valt de kortingsdag op 27 november. Sommige webwinkels beginnen echter al op 20 november, of zelfs eerder.