Bora kookplaat: Beste Bora afzuiging 2023

Bora kookplaat

Op zoek naar een Bora kookplaat? De bekendste Bora kookplaten zijn inductie kookplaten met afzuiging.

Er zijn veel verschillende kookplaten van Bora met afzuiging. Op deze pagina vind je alle series van Bora: Basic, Pure, Classic en PURU.

We leggen uit welke de beste is en je komt alles te weten over het Bora afzuigsysteem. Ook vertellen we je de prijs van de Bora kookplaten en laten we de top 3 zien. Laten we beginnen!

Beste Bora kookplaten met afzuiging

Bekijk hieronder de top 2 beste Bora kookplaten met afzuiging in 2020.
Deze zijn het beste beoordeeld en het populairste. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

Bora kookplaatPrijsklasse
1. BASICNog niet bekend
2. PURENog niet bekend
Bora kookplaat afzuiging

1. BASIC

De Bora basic is een standaard kookplaat met afzuiging. Dit product is hét instapmodel wanneer je van plan bent een Bora te kopen. Deze kookplaat heeft 4 kookzones. Daarnaast kun je ‘m gemakkelijk inbouwen.

De standaard Bora kookplaat is altijd uiterst stil. Ook wanneer je een hoog vermogen gebruikt. Hierdoor is er geen afleiding onder het koken door de irritant luide afzuiging van de kookplaat. Schoonmaken is gemakkelijk. De onderdelen van de Bora Basic kunnen gewoon in de vaatwasser.

Er zitten veel grote kookoppervlakken. Alle kookvlakken zijn geschikt voor pannen van maximaal 24 cm in de diameter. Zo heb je altijd genoeg ruimte! De hoogte is kleiner dan 2 cm. Daarnaast is het recirculatiefilter geïntegreerd. Hierdoor blijft er ruimte genoeg over in de onderkast voor inductie pannen. Doordat de afzuigkap wegvalt heb je meer ruimte over voor bovenkasten.

De regeling van de afzuiging gaat automatisch. Deze wordt automatisch bijgesteld naar het kookgedrag. Hierdoor hoef je je niet te focussen op de afzuiging. Ook zit er een warmhoudfunctie op de kookplaat. Hierdoor hou je het gerecht warm op de perfecte temperatuur. Het gerecht zal niet aanbranden!

Productvideo

De Bora afzuiging is een revolutie op het gebied van afzuiging. Niet zo gek want Bora afzuiging is uniek doordat de afzuiging direct in het keukenblad verwerkt is.
Bora basic

2. PURE

De Bora Pure is verzien van sControl-bediening. Hierdoor bedien je de Bora kookplaat nog eenvoudiger. Je doet je vinger omhoog en omlaag of je tikt direct het veld aan. Een soort slider.

Door eSwap worden de geuren geneutraliseerd. Daarnaast is het vervangen van de filter extra gemakkelijk. Dit doe je eenvoudig vanaf bovenaf via de instroomopening. Hieraan is het voordeel dat de lade of het paneel niet verwijderd hoeft te worden.

Het kookoppervlak is even groot als bij de Basic versie. Ook kun je ‘m eenvoudig reinigen en gaan de onderdelen gewoon in de vaatwasser.

Door het minimalistische design zorgt ervoor dat ook de Bora Pure in iedere keuken past. Wanneer de Pure in stand-by staat is de kookplaat zo goed als onzichtbaar. Prachtig om te zien!

Ook hier wordt de afzuiging automatisch geregeld. Dat is het voordeel aan de unieke Bora afzuiging.

Productvideo

De Bora Pure: ontdek het hele systeem van de kookplaat met afzuiging.
bora pure kookplaat

Kookplaten van Bora met afzuiging: het merk

Bora is het merk van de kookplaten. Dit merk is het einde van de afzuigkap. Het begin van de vrijheid. Haal een efficiënte kookplaat met veel functionaliteiten in huis.

In 2020 heeft Bora ook weer nieuwe onderscheidingen binnengehaald. De Bora X Pure haalt zelfs voor de lancering al een aantal grote prijzen binnen.

De officiële première is te zien op de internationale keukenbeurs in Milaan.

Bij Bora is het hoofdmotief eenvoud. Dit stralen ze uit met de beste kookplaten. Gemakkelijk te monteren en simpel te onderhouden: dat is waar Bora voor staat.

Bora is dé specialist op het gebied van afzuiging in een kookplaat. Ze doen niet anders en dat is de kwaliteit.

Bora

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een Bora kookplaat?

De werking van deze platen gaat via afzuiging. Bekijk hier de precies werking.

Welke Bora kookplaat met afzuiging kopen?

Er zijn verschillende op de markt zoals de Basic en de Pure.

Wat kost een Bora kookplaat?

De prijs is vanaf een paar duizend euro.