Over ons

logo

InductieKookplaat.net is dé vergelijkingssite voor alles op het gebied van inductiekoken. Wij zijn een onafhankelijke website die consumenten helpt bij het vinden en vergelijken van de beste inductiekookplaten, inductiepannen en andere producten voor inductie.

Onze Missie

Ons doel is om consumenten te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze voor de aanschaf van een nieuwe inductiekookplaat of inductiepannen. Door onze uitgebreide vergelijkingstests en -tabellen kun je gemakkelijk tientallen producten met elkaar vergelijken op basis van:

  • Prijs en actuele deals
  • Kwaliteit en gebruiksgemak
  • Uitgebreide onafhankelijke gebruikersreviews
  • Alle belangrijke technische specificaties
  • Bruikbare extra’s zoals kookwekker en pauzestand

Zo helpen wij jou de beste keuze te maken die bij jouw wensen en budget past. Of je nu op zoek bent naar een inductiekookplaat met 4, 5 of 6 zones, een pan met anti-aanbaklaag of een slimme inductie-interface, bij ons vind je het allemaal.

Ons Team

Nigel Hooijmans

Nigel Hooijmans

Oprichter

Experts op het gebied van inductiekoken is Nigel. Al meer dan 5 jaar ervaring met inductie en test zelf diverse kookplaten en pannen.

Werkte jarenlang als productadviseur bij een van de grootste consumentenelectronica-webwinkels van Nederland. Hier deed hij uitgebreid onderzoek naar de nieuwste inductietechnieken en -ontwikkelingen.

Nigel weet als geen ander welke inductieproducten van goede kwaliteit zijn en waar je op moet letten bij de aankoop. Voor InductieKookplaat.net steunt Nigel de website met zijn jarenlange expertise en ervaring. Hij controleert vergelijkingen en beoordelingen en zorgt dat we altijd de meest actuele info over inductie bij de hand hebben.

Geschiedenis

Onze website is opgericht in februari 2020 vanuit de overtuiging dat vergelijken loont. De oprichter, Nigel, heeft jarenlange ervaring met inductiekoken en veel verschillende inductieproducten getest. Deze expertise deel ik graag met andere consumenten om hen te helpen bij het vinden van de beste inductiekookplaat of pannen.

Ik werk samen met verschillende Nederlandse en Europese webshops en leveranciers van inductieproducten, maar ben 100% onafhankelijk. Op deze website laten we ons niet beïnvloeden door fabrikanten of winkels bij het samenstellen van onze vergelijkingen en reviews. Jouw tevredenheid als klant staat voorop!

Contact opnemen? Dat kan, stuur een mailtje, dan beantwoorden we deze snel!